Stimuleer de ontwikkeling van uw baby

In de baarmoeder zat uw baby veilig en comfortabel, omgeven door warmte. Na de geboorte van het kindje kan uw baby die veiligheid en warmte gaan missen. Met de cursus babymassage in Amersfoort van Fysiotherapie Kennis leert u uw baby gerust te stellen en te ontspannen. Tevens ontwikkelt uw baby zijn of haar tastzin en bevordert de babymassage de motorische ontwikkeling van het kind. U leert wat de voordelen zijn van de cursus babymassage, waar u allemaal rekening mee moet houden en hoe u zich kunt voorbereiden.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De voordelen

Na de geboorte van de baby blijft de behoefte aan contact en veiligheid bestaan. Door de baby te wiegen, te strelen en te voeden worden de behoeften van het kindje vervuld en krijgt het een gevoel van geborgenheid en koestering. De cursus babymassage biedt u de mogelijkheid om door liefdevol contact elkaar te leren kennen en de lichaamstaal van uw baby te begrijpen. De babymassage zorgt voor ontspanning en ontwikkeling van het kind. Tevens stimuleert de cursus het zelfgenezend vermogen van de baby: doordat het kindje zich goed voelt, verwerkt het indrukken uit de omgeving beter. Op deze manier wordt er extra weerstand opgebouwd.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Cursus babymassage Amersfoort

Wat houdt deze cursus in?

De cursus bij Fysiotherapie Kennis in Amersfoort wordt op maat gemaakt. Er zijn zowel mogelijkheden om voor 1 bijeenkomst van 1,5 uur te kiezen, of voor meerdere behandelingen van 1 uur te kiezen. Door middel van beweging en spel stimuleert u de motorische ontwikkeling van de baby enerzijds, en door middel van massage laat u de baby zich ontspannen. De praktische tips die gegeven worden, zijn meteen thuis toepasbaar. De cursus babymassage in Amersfoort bij Fysiotherapie Kennis wordt gegeven door gespecialiseerd kinderfysiotherapeut en moeder van 2 kinderen Frida Kennis.

Van harte welkom in onze praktijk!

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk in Amersfoort. Onze cursussen zijn bedoelt voor iedereen die met baby’s te maken heeft. Dat kunnen zijn:

  • Ouders met baby’s van 0 tot 6 maanden oud
  • Pedagogisch medewerkers
  • Medewerkers van een kinderdagverblijf
  • Gastouders
  • Kraamverzorgers

Meer informatie of inschrijven?

Voor informatie of inschrijving bij een van onze cursussen kunt u altijd contact met Fysiotherapie Kennis opnemen. Bel ons op telefoonnummer 033-2587004 en wij staan u graag te woord om uw vragen over de cursus babymassage in Amersfoort te beantwoorden.