Pijnvrij bewegen?

Wanneer u last heeft van lichamelijke klachten en pijn bij bewegen, is het zaak deze klachten zo snel mogelijk aan te pakken. Iedereen moet pijnvrij kunnen bewegen. Schakel dan eens fysio in Amersfoort in: Fysiotherapie Kennis staat voor u klaar in Amersfoort om u van lichamelijke klachten af te helpen. Vanuit onze fysio praktijk in Amersfoort behandelen wij mensen van alle leeftijden. Wij bieden bijvoorbeeld kinderfysiotherapie, babymassage, Mulligan Therapie en hebben een COPD-groep. Voor verschillende klachten hebben wij verschillende oplossingen en kiezen altijd een behandeling op maat. Tevens hechten wij aan een goede vertrouwensband tussen therapeut en patiënt. Wilt u een gratis adviesgesprek voor fysio? Neem dan eens contact met ons op.

Trek op tijd aan de bel en schakel fysio Frida Kennis in

Op het moment dat u last krijgt van bewegingen die normaal gesproken zo vanzelfsprekend zijn, is het zaak zo snel mogelijk aan de bel te trekken. We moeten immers dagelijks een beroep doen op onze spieren, gewrichten en botten maar ook ons lichaam laat het weleens afweten. Schakel dan ook tijdig de fysio in. Hiermee voorkomt u dat uw klachten verergeren en bent u wellicht binnen no time van uw pijn af. Fysiotherapie Kennis in Amersfoort is gespecialiseerd in verschillende behandelingen. In overleg met u kiezen wij voor een behandeling op maat.

Over de fysio praktijk

De praktijk van Fysiotherapie Kennis bestaat uit eigenaresse en oprichtster Frida Kennis en fysiotherapeute Danielle Schuur. Naast fysio biedt deze praktijk ook mogelijkheden tot kinderfysiotherapie, babymassage, zwangerschapsgym en oedeemtherapie/manuele lymfedrainage. De praktijk in Amersfoort biedt dus fysio voor alle doelgroepen behandelingen en mensen van alle leeftijden zijn dan ook van harte welkom. U bent hier letterlijk in goede handen!

Voorbeelden van klachten

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden waarmee u voor fysio in Amersfoort terecht kunt bij Fysiotherapie Kennis.

  • Pijn in hoofd en nek
  • Klachten in schouders, ellebogen, polsen of handen
  • Last bij beweging van benen, knieën, enkels of heupen
  • Pijn bij beweging van voeten of tenen
  • Klachten als gevolg van een blessure, ongeluk of operatie
  • Revalidatie
  • Klachten als gevolg van een zwangerschap of bevalling
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voor fysio in Amersfoort

Wilt u in Amersfoort een gratis adviesgesprek voor fysio aanvragen? Of een behandelplan op maat op laten stellen? In overleg met uw behandelend arts kiezen wij voor de meest geschikte methode om u zo snel mogelijk weer pijnvrij te laten bewegen. Bel onze fysio in Amersfoort op telefoonnummer 033-2587004.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Fysio Amersfoort