Wilt u van uw klachten af?

De rekbare medische tape, ook wel fysiotape genoemd, is voor verschillende klachten te gebruiken. Spierscheuren, rug- of nekklachten, vochtophopingen en ontstekingen, en overbelasting. Heeft u last van dergelijke klachten en wilt u weten waar u terecht kunt voor fysiotape in Amersfoort? Neem dan contact op met Fysiotherapie Kennis uit Amersfoort. In overleg met u en op basis van uw verwijzing van de huisarts stellen we een behandelplan op om de best mogelijke resultaten te behalen en u een pijn- en klachtenvrij leven te bezorgen!

Direct resultaat met fysiotape in Amersfoort

De fysiotape wordt volgens het medical taping concept aangebracht. Het is een op zich staande behandelmethode en biedt ook een goede ondersteuning van de Mulligan behandeling. Het geeft vaak direct resultaat. De fysiotape wordt door de fysiotherapeut in Amersfoort op een speciale manier op de huid aangebracht. De tape die gebruikt wordt is elastisch en houdt geen bewegingen tegen. Ook voelt u de fysiotape bijna niet zitten en levert het vrijwel geen huidirritatie op.[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Werking

De elastische tape zorgt ervoor dat de huid lokaal wordt gelift, waardoor de druk onderhuids onmiddellijk wordt verminderd. Bloedsomloop en lymfestroom kunnen zich hierdoor herstellen, waardoor de pijn vermindert of zelfs helemaal afneemt. Doordat het genezingsproces continu wordt ondersteund, strekt het effect zich verder uit dan bij een reguliere behandeling. De van oorsprong Aziatische behandelmethode heeft dus niet alleen een genezende werking op gewrichten, maar ondersteunt tevens de spieren en bloed- en lymfecirculatie. Voor een deskundig therapeut in Amersfoort met alle kennis neemt u contact op met Fysiotherapie Kennis.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Fysiotape Amersfoort

Resultaten van onze behandeling

De behandeling met fysiotape in Amersfoort biedt direct resultaten:

  • Corrigeren van de houding
  • Verbetering van de spierfuncties
  • Ondersteuning van gewrichten
  • Verbetering van de bewegingsvrijheid
  • Vermindering van pijn
  • Vermindering van ontstekingen of zwellingen
  • Verbetering van bloedcirculatie en vochtafvoer

Fysiotherapie Kennis heet u van harte welkom in de praktijk in Amersfoort om zelf de gemakken van de tapebehandeling te komen ervaren.

Afspraak maken?

Heeft u een verwijzing van uw huisarts in Amersfoort gekregen? Of wilt u meer weten over de behandeling met fysiotape? Neem dan gerust contact met Fysiotherapie Kennis op om de mogelijkheden samen te bespreken. Bel ons op telefoonnummer 033-2587004. In overleg met u stellen wij een behandelplan op voor fysiotape in Amersfoort.