Professionele fysiotherapeut in Amersfoort

Heeft u al enige tijd last van lichamelijke klachten? Dan is het zaak om deze klachten te identificeren en te verhelpen, zodat u pijnvrij kunt bewegen. Schakel dan ook deze ervaren fysiotherapeut in Amersfoort in: Fysiotherapie Kennis. Vanuit deze praktijk in Amersfoort behandelen wij mensen van alle leeftijden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan kinderfysiotherapie, Mulligan therapie en onze COPD-groep. Voor verschillende klachten bieden wij verschillende oplossingen en wij hechten waarde aan een goede vertrouwensband tussen fysiotherapeut en patiënt. Voor een gratis adviesgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bewust bewegen

Lopen, staan, rennen, bukken: het zijn bewegingen die u vaak niet eens bewust maakt. Ze zijn vanzelfsprekend in uw dagelijks leven. Echter, op het moment dat u last krijgt van uw spieren of gewrichten bij het maken van deze bewegingen zijn deze bewegingen niet meer zo vanzelfsprekend. We moeten dagelijks een beroep doen op het fascinerende menselijk lichaam en ook dit kan het weleens af laten weten. Op dat moment is het van belang om (op doorverwijzing van de huisarts) tijdig een fysiotherapeut in te schakelen. U voorkomt zo dat uw klachten in de loop van de tijd verergeren. In Amersfoort schakelt u voor het beste advies en de meest oplossingsgerichte behandelingen Fysiotherapie Kennis in. Deze fysiotherapeut in Amersfoort helpt u snel van uw klachten af!

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Fysiotherapeut Amersfoort

In de goede handen van onze fysiotherapeut in Amersfoort

Frida Kennis, oprichtster en eigenaresse van Fysiotherapie Kennis, is sinds 2006 werkzaam in haar eigen praktijk in Amersfoort. Naast haar werkzaamheden als fysiotherapeut, heeft zij zich gespecialiseerd in onder andere kinderfysiotherapie, Mulligan therapie en babymassage. Mensen van alle leeftijden zijn dan ook van harte welkom in de praktijk. In de praktijk wordt voor elke klacht de meest geschikte behandeling gekozen om mensen snel van hun klachten af te helpen of pijn te verlichten. Fysiotherapeut Danielle Schuur versterkt sinds 2012 de praktijk met haar specialisatie in oedeemtherapie/manuele lymfedrainage. Kortom: voor elke klacht bent u bij deze fysiotherapeut in Amersfoort in goede handen.

Soorten klachten die onze fysiotherapeut behandelt

Voor welke klachten kunt u precies terecht bij onze fysiotherapeut in Amersfoort? We behandelen in onze praktijk onder andere:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Pijn in schouders, ellebogen, polsen of handen
  • Klachten m.b.t. benen, knieën, enkels of heupen
  • Pijn in voeten en tenen

Gratis adviesgesprek met onze fysiotherapeut in Amersfoort

Wilt u meer weten over de behandelingen van onze fysiotherapeut in Amersfoort? En wilt u een afspraak maken of een gratis adviesgesprek aanvragen? Bel dan telefoonnummer 033-2587004 voor het maken van een afspraak met onze fysiotherapeut in Amersfoort.