Snel van uw klachten af door fysiotherapie?

Heeft u bepaalde lichamelijke klachten? En weet u niet waar deze vandaan komen of hoe deze verholpen kunnen worden? Fysiotherapie kan u helpen deze klachten te identificeren en te behandelen. Voor fysiotherapie in Amersfoort bent u bij Fysiotherapie Kennis aan het juiste adres. Vanuit onze praktijk in Amersfoort zullen wij bekijken welke klachten u heeft en een geschikte behandeling met u bespreken. Neem voor meer informatie of een afspraak voor fysiotherapie gerust contact met ons op.

Voorkom erger!

Het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen die u in het dagelijks leven maakt: lopen, staan, gaan zitten, springen of bukken. Pas als u bij het maken van deze bewegingen pijn krijgt, beseft u zich wellicht dat dergelijke bewegingen ineens niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Men vergeet vaak dat het menselijk lichaam een fascinerend geheel aan spieren, pezen, gewrichten en botten is, waar we continu een beroep op moeten doen. Op het moment dat ons lichaam het om wat voor reden dan ook even laat afweten, is het belangrijk hier fysiotherapie voor in te schakelen. U voorkomt zo erger en veel klachten kunnen worden verholpen. Dus wordt u bij uw bewegingen belemmerd? Aarzel dan niet en schakel ook in Amersfoort de hulp van fysiotherapie in. Fysiotherapie Kennis biedt vanuit Amersfoort hulp bij verschillende lichamelijke klachten en helpt u graag weer op de been!

Fysiotherapie in Amersfoort

Vanuit de in 2006 opgerichte praktijk in Amersfoort biedt Frida Kennis, oprichtster en eigenaar, hulp bij verschillende lichamelijke problemen. Naast fysiotherapie, specialiseert zij zich inmiddels ook in onder andere kinderfysiotherapie, babymassage en Mulligan Therapie. Deze praktijk in Amersfoort biedt dus voor alle doelgroepen hulp en mensen van alle leeftijden zijn dan ook van harte welkom om de kennis en expertise van Fysiotherapie Kennis te mogen ervaren. Sinds 2012 versterkt Danielle Schuur de praktijk met haar kennis over oedeemtherapie/manuele lymfedrainage. U ziet het: u bent hier voor fysiotherapie in Amersfoort in goede handen!

Voor verschillende klachten

Wij geven u graag hieronder een overzicht van mogelijke klachten die u bij Fysiotherapie Kennis onder andere kunt laten behandelen.

  • Hoofd – en nekklachten
  • Armklachten aan schouder, ellebogen, polsen of handen
  • Been, knie, enkel of heupklachten
  • Pijn in voeten
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Neem gerust contact op met Fysiotherapie Kennis

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over de behandelingen die Fysiotherpie Kennis biedt, neemt u contact met ons op. Wilt u een gratis adviesgesprek? Bel dan 033-2587004, stuur een e-mail naar info@fysiokennis.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website voor fysiotherapie in Amersfoort.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Fysiotherapie Amersfoort