Heeft u last van voetpijn?

Dagelijks krijgen onze voeten veel te verduren. Onze voeten staan aan de basis van ons skelet en worden een groot deel van de dag zwaar belast. Worden onze voeten om wat voor reden dan ook verkeerd belast, zal dit gevolgen hebben voor de rest van ons lichaam. Hierdoor kunnen klachten ontstaan. Inlegzolen bieden dan een mogelijke oplossing om de stand van uw voeten te verbeteren en uw lichaam te ontlasten. Voor advies over inlegzolen in Amersfoort bent u bij Fysiotherapie Kennis aan het juiste adres. Vanuit onze praktijk in Amersfoort heten wij u van harte welkom!

Oorzaken van voetpijn

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van de klachten die ontstaan door een verkeerde voetstand. Een overbelaste achillespees kan bijvoorbeeld hielpijn veroorzaken aan de achterzijde van de voet. Pijn onder de voet kan worden veroorzaakt door een ontsteking van de peesplaat. Of wellicht is het voorvoetkussentje onder uw voet dunner geworden, of verschoven. Dit leidt vaak tot klachten aan de voorvoet. Inlegzolen kunnen dan helpen om de pijn te verminderen en de druk beter over de voet te verdelen. Een voorbeeld van een behandeling met inlegzolen die Fysiotherapie Kennis in Amersfoort biedt, is de podoposturale therapie. Met deze behandeling krijgt u aangemeten inlegzolen die de lichaamshouding verbeteren. Via de voetreflexen worden de voet- en houdingsspieren geactiveerd.

Advies over inlegzolen in Amersfoort

Bij het aanmeten van de inlegzolen krijgt u in onze praktijk in Amersfoort een persoonlijk en kundig advies over de behandeling. Tevens krijgt u informatie en begeleiding over het schoeisel dat u kunt dragen en hoe u de zooltjes kunt gebruiken. De podoposturale therapie werkt met een op- en afbouwsysteem. Dit houdt in dat u niet de rest van uw leven afhankelijk bent van de zooltjes. In combinatie met fysiotherapie van Fysiotherapie Kennis in Amersfoort behalen we samen een optimaal behandelresultaat.[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De voordelen van inlegzooltjes

  • De zooltjes zijn dun en passen in elke schoen
  • Verbetering van uw houding
  • Activatie en ontspanning van de voetspieren op de juiste plaatsen
  • Voorkomt en vermindert houdingsgerelateerde klachten
  • Voorkomt en vermindert pijnlijke drukplekken, eeltplekken en likdoorns
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Inlegzolen Amersfoort

U wilt een afspraak maken?

Ook voor kinderen bieden wij de mogelijkheden inlegzooltjes op maat aan te meten in Amersfoort. Heeft u vragen, wilt u een controle afspraak maken of de inlegzolen in Amersfoort laten aanmeten? Bel dan voor een afspraak of adviesgesprek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-2587004, maar u kunt ook een e-mail sturen naar: info@fysiokennis.nl. Fysiotherapie Kennis neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor uw inlegzolen in Amersfoort.