Zoekt u een kinderfysiotherapeut in Amersfoort?

Heeft uw kind kinderfysiotherapie nodig? Neem dan contact op met Frida Kennis, kinderfysiotherapeut in Amersfoort. Fysiotherapie Kennis heeft een specialisatie in kinderfysiotherapie.

Kinderfysiotherapeut Frida Kennis kan uw kind helpen als er klachten zijn bij lopen en bewegen, als uw kind een verkeerde voet- of beenstand heeft of andere problemen heeft met de motorische ontwikkeling. Naast kinderfysiotherapie is zij ook gespecialiseerd in inlegzooltjes voor kinderen. Kinderfysiotherapeut Frida Kennis, werkt in haar praktijk in Amersfoort, aan de rand van Hoogland en kan als het nodig is ook bij u thuis komen. Kinderfysiotherapeut Frida Kennis is ook gespecialiseerd in het behandelen van jonge baby’s met een voorkeurshouding of afgeplat hoofdje.

Bewegen en spelen

Door te bewegen en te spelen leert een kind de wereld om zich heen ontdekken. Op deze manier wordt de motoriek van het kind ontwikkeld. Het kan zijn dat een kind zich om wat voor reden dan ook motorisch gezien niet goed ontwikkelt en niet goed mee kan komen met leeftijdsgenootjes. Een kinderfysiotherapeut kan u en uw kind hierbij helpen.

De ontwikkeling van het kind

U kunt van geboorte af aan de ontwikkeling van uw kind goed in de gaten houden. Heeft uw peuter of kleuter moeite met lopen of valt het vaak? Trek in Amersfoort dan eens een de bel bij Fysiotherapie Kennis. Onze kinderfysiotherapeut kan snel beoordelen of behandeling gewenst is.

De kinderfysiotherapeut in Amersfoort

Frida Kennis, oprichtster en eigenaresse van Fysiotherapie Kennis in Amersfoort heeft een masteropleiding kinderfysiotherapie gevolgd en is als kinderfysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van jonge kinderen. Tevens is zij podoposturaal therapeut en kan inlegzooltjes aanmeten voor zowel kinderen als volwassenen, zodat de houding wordt verbeterd.

Voorbeelden van problemen

Bekijk eens onderstaande voorbeelden van problemen waar uw kindje mee te kampen kan hebben en waar onze kinderfysiotherapeut in Amersfoort mee kan helpen. Herkent u zich hierin? Neem dan eens contact op met onze praktijk in Amersfoort zodat de kinderfysiotherapeut uw kind al in een vroeg stadium van zijn of haar problemen af kan helpen!

  • Voorkeurshouding/afgeplat hoofdje/asymmetrie in het gezicht
  • Afwijkende manier van lopen
  • Benen en/of voeten staan in een verkeerde stand
  • Veel struikelen of vallen
  • Knutselen/schrijven met moeite>
  • Afwijking aan de longen/het hart
  • Nog geen ontwikkeling van een voorkeurshand (links-/rechtshandig)
  • Pijn in spieren en/of gewrichten

Is er sprake van een of meerdere van deze problemen? Maak eens een afspraak in Amersfoort voor een behandelplan op maat zodat uw kindje zich weer pijn- en klachtenvrij kan voortbewegen.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voorkom erger!

Trek op tijd aan de bel en voorkom dat de klachten van uw kindje zich verder ontwikkelen. Onze kinderfysiotherapeut helpt uw kind weer te genieten van het bewegen en spelen! Voor een afspraak belt u onze praktijk op telefoonnummer: 033-2587004. Fysiotherapie Kennis: voor dé kinderfysiotherapeut in Amersfoort.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Kinderfysiotherapeut Amersfoort