Kwalitatieve Kinderfysiotherapie in Amersfoort

Heeft uw kind last bij het spelen en bewegen? Dan is onze kinderfysiotherapie in Amersfoort een juiste keuze. Fysiotherapie Kennis kan door haar specialisatie in kinderfysiotherapie en inlegzooltjes, kinderen helpen die moeite hebben met lopen, een verkeerde voet- of beenstand hebben of een achterstand in de motorische ontwikkeling hebben. Ook is Frida Kennis gespecialiseerd in het behandelen van voorkeurshoudingen en scheve hoofdjes bij baby’s. In onze praktijk in Amersfoort, aan de rand van Hoogland, kunnen baby’s en kinderen van alle leeftijden goed geholpen worden!

Bewegen en spelen 

Bewegen en spelen helpen een kind de wereld om zich heen te ontdekken. Beweging helpt zintuigen samen te werken, zodat er verbindingen in de hersenen worden gemaakt. Het kind ontwikkeld zich motorisch. Als een kind om wat voor reden dan ook niet goed kan bewegen en niet mee kan komen met leeftijdsgenootjes, is het van belang hier de oorzaak van te achterhalen. Om vervolgens natuurlijk ook een oplossing te vinden. Kinderfysiotherapie is dan een uitstekend middel om uw kind te stimuleren zich motorisch te verbeteren en te ontwikkelen. In onze praktijk bieden we graag hulp door middel van kinderfysiotherapie.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wat u zelf kunt doen

Tevens is het ook van belang dat u zelf de ontwikkeling van uw kind in de gaten houdt. Heeft uw peuter of kleuter moeite met lopen? Of valt het kindje veel? Trek dan eens aan de bel bij Fysiotherapie Kennis in Amersfoort. Kinderfysiotherapie biedt vaak de uitkomst!

Over onze kinderfysiotherapie in Amersfoort

Oprichtster en eigenaresse Frida Kennis heeft zich tijdens haar masteropleiding kinderfysiotherapie gespecialiseerd in het behandelen van jonge baby’s. Ook is zij podoposturaal therapeut, waardoor zij inlegzooltjes kan aanmeten voor kinderen en volwassenen. Inmiddels is zij in haar eigen praktijk in (kinder)fysiotherapie in Amersfoort werkzaam en helpt zij samen met collega Danielle Schuur kinderen maar ook volwassen van andere leeftijden hun houding en beweging te verbeteren en te ontwikkelen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

 

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie in Amersfoort, wat doen we precies?

Heeft uw kind een van onderstaande problemen? Neem dan contact op met onze praktijk voor kinderfysiotherapie in Amersfoort.

  • Afwijking tijdens het lopen
  • Verkeerde stand van benen en/of voeten
  • Veelvuldig struikelen/vallen
  • Moeite met knutselen, schrijven
  • Nog geen voorkeurshand ontwikkeld (links- of rechtshandig)
  • Long- of hartafwijking
  • Pijnlijke spieren of gewrichten

Ook wanneer er sprake is van een ander probleem waarbij hulp gewenst is, kunt u contact opnemen met onze praktijk voor kinderfysiotherapie in Amersfoort. Wij bieden met onze kinderfysiotherapie voor elk probleem een geschikte oplossing en kunnen een behandelplan op maat voorstellen.

Op zoek naar kinderfysiotherapie op maat in Amersfoort?

Voor een gratis adviesgesprek of een behandelplan op maat voor uw kind kunt u altijd contact opnemen met Fysiotherapie Kennis. Onze praktijk is gevestigd in Amersfoort en is bereikbaar op telefoonnummer: 033-2587004. Wij bieden kinderfysiotherapie in Amersfoort en helpen uw kind bij de ontwikkeling van bewegen en spelen.