Pak uw klachten aan!

Als gevolg van stress, zwellingen of problemen met uw bloedcirculatie kunnen er blokkades in uw lichaam ontstaan. Manuele lymfedrainage biedt dan een uitkomst. Fysiotherapie Kennis geeft manuele lymfedrainage in Amersfoort en helpt u uw klachten in kaart te brengen om zo een geschikte behandeling op maat te kiezen. Uiteraard gericht op het verlichten en verhelpen van uw klachten. Voor meer informatie en het maken van een afspraak met onze praktijk in Amersfoort kunt u altijd contact met ons opnemen.

De taken van ons lymfesysteem

Het doorgeven van signalen aan onze zenuwen, het verplaatsen van bouwstoffen en hormonen, het afvoeren van afvalstoffen: het zijn allemaal taken van ons lymfesysteem. Het kan zijn, om wat voor reden dan ook, dat er blokkades in ons lichaam ontstaan die de werking van ons lymfesysteem belemmeren. Hierdoor kunnen klachten ontstaan. Door middel van manuele lymfedrainage wordt het lymfesysteem door middel van massage gestimuleerd, waardoor de waterhuishouding in ons lichaam weer in balans raakt.

Toepasbaar bij verschillende klachten

Tijdens deze manuele therapie in Amersfoort bij Fysiotherapie Kennis wordt er door middel van massage lichte druk op het lichaam uitgeoefend. Het lichaamsvocht zal zo beter doorstromen, waardoor eventuele blokkades zullen worden opgeheven. Afhankelijk van de aard van uw klachten, zal bepaald worden hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. Ook in overleg met uw huisarts of behandelend arts zal er een behandeling voor uw manuele therapie worden op maat worden opgesteld. Bij Fysiotherapie Kennis maakt fysiotherapeute Danielle Schuur gebruik van de Vodder methode. Deze vorm van manuele lymfedrainage in Amersfoort biedt snel verlichting en is toepasbaar bij zeer veel klachten.

Is onze behandeling iets voor u?

Heeft u advies nodig over de lymfedrainage behandeling? Of wilt u weten of de therapie voor uw klachten geschikt is? Neem dan contact op met Fysiotherapie Kennis.

  • Vochtophopingen of zwellingen
  • Opgezette benen of voeten als gevolg van zwangerschap
  • Klachten als gevolg van stress
  • Klachten aan keel, neus of oren
  • Bloedcirculatie problemen
  • Problemen met betrekking tot vruchtbaarheid

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Maak eens een afspraak!

Wilt u een afspraak maken voor de lymfedrainage therapie? U kunt zowel telefonisch als per e-mail een afspraak maken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-2587004 of u kunt een e-mail sturen naar info@fysiokennis.nl. Voor manuele lymfedrainage in Amersfoort bent u bij Fysiotherapie Kennis aan het juiste adres![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Manuele lymfedrainage Amersfoort