Pijnvrij bewegen

Voor een groot aantal klachten in het menselijk lichaam biedt Mulligan therapie een geschikte oplossing. Heeft u fysieke klachten waar u vanaf wilt? Wellicht biedt onze Mulligan therapie in Amersfoort u verlichting. Voor meer informatie kunt u altijd bellen met Fysiotherapie Kennis. Wij in Amersfoort zijn gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van klachten in het menselijk lichaam en helpen u om u zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen laten bewegen!

Een bewezen methode

Mulligan therapie wordt door een groot aantal fysiotherapeuten in Nederland gebruikt om mensen pijnvrij te laten bewegen. Tijdens de therapie wordt de focus gelegd op het pijnvrij maken van de pijnlijke beweging, door het gewricht waar de klachten vandaan komen te ondersteunen in de beweging. De therapie is te vergelijken met het terug op het spoor duwen van een ontspoorde trein. Door dit te blijven herhalen, wordt de beweging vanzelf minder pijnlijk, doordat het lichaam de beweging stukje bij beetje gaat overnemen. Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt als het ware met de Mulligan behandeling gestimuleerd. Om het effect zo groot mogelijk te maken, krijgt u ook een aantal oefeningen en tips mee naar huis. Het leidt vaak tot een snel en blijvend herstel van de gewrichtsfuncties.

Gespecialiseerd in pijnvrij bewegen

De behandeling volgens Mulligan is voornamelijk geschikt voor problemen die betrekking hebben op ons bewegingsapparaat, zoals bijvoorbeeld gewrichten in de knie, de enkel, rug, heup, schouders en polsen. Ervaart u pijn bij bewegen? Dan kan het zijn dat er een gewricht in uw lichaam niet op het ‘goede spoor’ zit. Op basis van de Mulligan therapie in Amersfoort van Fysiotherapie Kennis kan snel resultaat worden behaald om bewegingen pijnvrij en soepel te laten verlopen. Frida Kennis, eigenaresse en oprichtster van de praktijk in Amersfoort is gespecialiseerd in deze vorm van behandelen en kan snel beoordelen of deze methode geschikt is.

Behalen van doelen

Deze vorm van behandeling is gericht op het behalen van de volgende doelen:

  • Vermindering van pijn
  • Verbetering van het maken van bewegingen
  • Verbeteren van de spierkracht
  • Stabiliteitsverbetering
  • Verbeteren van een functionele handeling
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met Fysiotherapie Kennis om te bekijken of deze behandelmethode geschikt is voor uw klachten? Neem dan contact op met ons door te bellen op telefoonnummer 033-2587004. Graag helpen wij u bij het verbeteren van uw bewegingen met onze Mulligan therapie in Amersfoort.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Mulligan therapie Amersfoort