Mulligan therapie keurmerk

Mulligan Therapie is een wondermethode. Wij passen deze methode al jaren met veel succes toe. Mulligan mobilisaties zijn geheel PIJNVRIJ, hebben DIRECT EFFECT en hebben een LANGDURIG EFFECT. Binnen 1 behandeling is duidelijk waar de oorzaak van een probleem zit en op welke manier de klachten te behandelen zijn.

Pijnvrij en direct resultaat

Fysiotherapie volgens het Mulligan Concept is een behandeling die pijnvrij is en meteen verbetering van de klachten geeft. Het resultaat is langdurig. Doordat er totaal geen pijn mag zijn tijdens de behandeling, is het een zeer veilige behandelmethode.

Mulligan therapie

Mulligan therapie is toe te passen op alle gewrichten

Mulligan therapie is toe te passen bij alle klachten die mede veroorzaakt worden door een verkeerde stand van één van de gewrichten in het lichaam. Of dat het geval is, zal na het eerste onderzoek meteen duidelijk zijn.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt de pijnlijke beweging pijnvrij gemaakt, doordat de fysiotherapeut het gewricht waar de klachten vandaan komen ondersteunt in de beweging.
Het principe is simpel gezegd:
Een ontspoorde trein, rijdt niet lekker.

toy-train-154101_1280
De mobilisatie is te vergelijken met het terug op het spoor duwen van een ontspoorde trein. Na een aantal herhalingen is de beweging ook zonder hulp minder pijnlijk, doordat het lichaam de juiste beweging weer overneemt. U krijgt ook oefeningen en tips mee naar huis, zodat u er zelf voor kunt zorgen dat u zonder pijn kunt bewegen.