Wilt u ook af van uw klachten?

Heeft u last van blokkades in uw lichaam als gevolg van stress, zwellingen of bloedcirculatiestoornissen? Dan biedt oedeemtherapie voor u een uitkomst. Voor oedeemtherapie in Amersfoort neemt u contact op met Fysiotherapie Kennis in Amersfoort. Wij helpen uw klachten in kaart te brengen en kiezen een geschikte behandeling voor u uit om uw pijn en klachten te verlichten en te verhelpen. Uiteraard kiezen wij voor een behandelplan op maat. Voor meer informatie of het maken van een afspraak met onze praktijk in Amersfoort neemt u gerust contact met ons op.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De werking van het lymfestelsel

Het lymfestelsel in ons lichaam zorgt onder andere voor het doorgeven van signalen aan onze zenuwen, het verplaatsen van bouwstoffen en hormonen. Maar ook het afvoeren van afvalstoffen behoort tot de taken van het lymfesysteem. Echter, er kunnen door verschillende redenen blokkades in ons lichaam ontstaan die klachten kunnen veroorzaken. Met oedeemtherapie wordt het lymfesysteem door middel van massage gestimuleerd, zodat de waterhuishouding van ons lichaam weer in balans wordt gebracht.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Oedeentherapie Amersfoort

Werkwijze en methode

Tijdens de massage van de oedeemtherapie wordt lichte druk op het lichaam uitgeoefend. Hierdoor kan het lichaamsvocht beter doorstromen en worden eventuele blokkades opgeheven. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn, hangt af van de aard van uw klachten. Op basis van overleg met uw behandelend arts zal er er een behandelplan voor oedeemtherapie opgesteld worden. Fysiotherapeut Danielle Schuur maakt bij de oedeemtherapie in de praktijk in Amersfoort gebruik van de Vodder methode. Deze is toepasbaar bij zeer veel klachten. En biedt in veel gevallen al snel verlichting.

Voor verschillende klachten

Deze behandeling biedt voor veel verschillende klachten een oplossing. Wilt u advies over de oedeemtherapie in Amersfoort? Of heeft u een van onderstaande klachten? Neem dan contact op met Fysiotherapie Kennis in Amersfoort.

  • Zwellingen of vochtophopingen, ook als gevolg van een operatie
  • Opgezette benen tijdens een zwangerschap
  • Klachten aan het zenuwstelsel
  • Stressgerelateerde klachten
  • Aandoeningen aan keel, neus en oren
  • Problemen in de bloedcirculatie
  • Vruchtbaarheidsproblemen

Afspraak voor oedeemtherapie in Amersfoort?

Onze praktijk in Amersfoort is telefonisch bereikbaar op 033-2587004. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ook een e-mail sturen naar: info@fysiokennis.nl Voor oedeemtherapie in Amersfoort bent u bij Fysiotherapie Kennis aan het juiste adres.