Bent u zwanger? Gefeliciteerd!

Bent u zwanger en wilt u graag online een zwangerschapscursus in Amersfoort volgen? Dat kan! Bij Fysiotherapie Kennis bent u aan het juiste adres. U kunt uzelf met onze online zwangerschapscursus voorbereiden in uw eigen, vertrouwde omgeving. Daarnaast staan we ook persoonlijk voor u klaar met tips en uitleg. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze praktijk in Amersfoort.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Steuntje in de rug

Met de online zwangerschapscursus van Fysiotherapie Kennis bent u ervan verzekerd dat u goed voorbereid uw bevalling en kraamperiode tegemoet gaat. Er wordt in de zwangerschapscursus aandacht geschonken aan alles wat er in het lichaam van de vrouw gebeurt tijdens de zwangerschap en hoe u het beste met deze lichamelijke veranderingen om kunt gaan. Het voordeel is dat u deze online cursus thuis op uw gemak, in een huiselijke en ontspannen sfeer alleen of samen met u partner kan doorlopen. Heeft u naar aanleiding van de zwangerschapscursus toch nog vragen of aanvullende ondersteuning nodig? Geen probleem, wij heten u altijd van harte welkom in onze praktijk in Amersfoort.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Online zwangerschapscursus Amersfoort

Voor wie is het bedoelt?

De online zwangerschapscursus in Amersfoort van Fysiotherapie Kennis is bedoelt voor vrouwen die willen weten hoe zij fit kunnen blijven tijdens de zwangerschap. Wat komt er allemaal op u af tijdens de zwangerschap en met de bevalling? Ook kunt u leren hoe u uw partner kunt betrekken bij uw zwangerschap. En wilt u ook na de bevalling weer snel in vorm zijn? Dan is onze online cursus zeker iets voor u!

Download het gratis E-book

In ons gratis te downloaden e-book leest u meer dan 100 tips van meer dan 50 moeders. Deze tips zijn bedoeld als aanvulling op de cursus en algemene informatie over zwangerschap, bevalling en baby’s. U leest hier de dingen die u graag wilt weten, maar die eigenlijk nooit verteld worden.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in onze cursus? Of heeft u de cursus inmiddels afgerond en heeft u aanvullend meer begeleiding of informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 033-2587004. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@fysiokennis.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag met betrekking tot onze online zwangerschapscursus in Amersfoort.