Revalideren onder begeleiding

Heeft u in Amersfoort begeleiding nodig van een fysiotherapeut voor uw revalidatie in Amersfoort? Dan bent u bij Fysiotherapie Kennis in goede handen. Wij hechten bij de revalidatie grote waarde aan een prettige sfeer en goede samenwerking. Uw doel om uw dagelijks functioneren te optimaliseren staat daarbij voorop. Op deze manier kan Fysiotherapie kennis effectieve behandelingen geven die uw revalidatie absoluut zullen voorspoedigen. Voor meer informatie over revalidatie in Amersfoort van Fysiotherapie Kennis, kunt u altijd contact met onze praktijk in Amersfoort opnemen.

Oorzaken en behandeling

De noodzaak tot revalidatie kan verschillende oorzaken hebben. Deze kunnen arbeidsgerelateerd zijn, door een ongeluk, blessure of operatie komen. De klachten die hieruit voortvloeien zijn vaak dusdanig erg, dat mensen in hun dagelijks functioneren worden belemmerd. Reden te meer om dan de hulp en expertise van een fysiotherapeut in te schakelen. Fysiotherapie Kennis in Amersfoort kan u hulp bieden bij het herstelproces tijdens de revalidatie. Wij beantwoorden uw vragen over wat u wel en niet kan doen. En stellen een behandelplan op maat voor u op, met als doel u weer optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wij evalueren uw voortgang

Door gebruik te maken van verschillende evaluatiemomenten gedurende de gehele revalidatie, kunnen wij u begeleiden naar het gewenste eindresultaat. Problemen brengen wij zo goed in kaart en uw herstel kunnen wij op deze manier evalueren. Kracht, coördinatie en stabiliteit zijn hierbij speerpunten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Revalidatie Amersfoort

Voordelen van Fysiotherapie Kennis

Fysiotherapie Kennis in Amersfoort geeft u graag een aantal redenen waarom u voor revalidatie in Amersfoort bij onze praktijk aan het juiste adres bent:

  • Verschillende specialisaties
  • Gratis adviesgesprek
  • Behandelplan op maat
  • Aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? De verzekeraar vergoedt uw behandeling!
  • Persoonlijk en betrokken
  • Altijd gericht op het succesvol slagen van uw behandeling

Voor meer informatie over vergoedingen, tarieven en behandelingen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Contact met onze praktijk

Waar zit uw klacht? Fysiotherapie Kennis in Amersfoort heeft verschillende behandelmethodes om u te helpen bij uw revalidatie. Zodat u weer vrij kunt bewegen en, misschien nog wel belangrijker, van het leven kunt genieten! Wilt u een gratis adviesgesprek aanvragen? Of een eerste afspraak voor uw revalidatie in Amersfoort maken? Bel onze praktijk dan op telefoonnummer: 033-2587004.