Pijn in uw rug?

Rugklachten kunnen een vervelende invloed hebben op uw dagelijkse leven. Pijn in de rug straalt vaak uit naar de bil of de benen. Voor behandelingen van rugklachten in Amersfoort bent u bij Fysiotherapie Kennis aan het juiste adres. Wij helpen u bij het verminderen van uw rugklachten. Zelf kunt u hier ook een belangrijke rol in spelen. Wilt u weten wat u wel en niet mag en kunt doen? Raadpleeg dan eens een van onze fysiotherapeuten in Amersfoort.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Oorzaken van klachten

Rugklachten zoals pijn in de bovenrug of tussen de schouderbladen zijn vaak tekenen dat de ribben niet goed bewegen, dat uw spieren of gewrichten overbelast zijn, of dat er een blokkade zit in uw zenuwstelsel. Mulligan therapie biedt een behandeling voor de wervels en ribben. Spieren worden behandeld met massage, fysiotape of warmte/koudetherapie. Lichaamshouding kan ook een oorzaak zijn van rugklachten. U kunt ook voor deze rugklachten terecht in Amersfoort bij Fysiotherapie Kennis. U krijgt dan houdingsadviezen en eventueel podoposturale therapie/inlegzolen waarmee u uw lichaamshouding verbetert.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

 

Rugklachten Amersfoort

Over Mulligan Therapie

Een van de behandelingen die in onze praktijk in Amersfoort wordt gegeven wanneer er sprake is van rugklachten, is de Mulligan Therapie. Het Mulligan concept biedt een behandeling die pijnvrij is en vaak meteen een verlichting van de klachten geeft. Het resultaat is langdurig. Tevens is deze vorm van therapie toe te passen bij alle klachten die worden veroorzaakt door een verkeerde stand van een of meerdere gewrichten in het lichaam. De fysiotherapeut in Amersfoort ondersteunt het gewricht waar de klachten vandaan komen. Na een aantal herhalingen van de behandeling worden de klachten minder, doordat het lichaam zelf de beweging weer overneemt.

Bij ons aan het juiste adres in Amersfoort

Fysiotherapie Kennis geeft u graag een aantal redenen waarom u voor uw rugklachten in Amersfoort bij onze praktijk aan het juiste adres bent.

  • Verschillende specialisaties
  • Mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek
  • Wij bieden behandelplannen op maat
  • Ook voor meer informatie over vergoedingen
  • Persoonlijke, betrokken benadering
  • Wij zijn altijd gericht op het slagen van uw behandeling

Wilt u meer weten over vergoedingen, tarieven of het aantal benodigde behandelingen? U kunt altijd contact met onze praktijk in Amersfoort opnemen voor meer informatie.

Maak eens een afspraak

Fysiotherapie Kennis is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 033-2587004. Voor behandeling van uw rugklachten in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!