Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ben je op zoek naar een leuke en goede zwangerschapscursus? Dan ben je bij ons aan het goede adres! YVLO-ZwangerFit Trainers zijn de best opgeleide zwangerschapsbegeleiders van heel Nederland! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Individuele zwangerschapsbegeleiding en informatie over de bevalling

  • Zwanger en Fit op je Eigen Manier: Individuele zwangerschapsbegeleiding aangepast aan jouw situatie KLIK HIER voor meer informatie over de inhoud van ZwangerFit, BevalFit, MamaFit & BabyFit

Behandeling van zwangerschapsklachten

  • Behandeling van zwangerschapsklachten zoals bekkenpijn, rugpijn en voetklachten is ook mogelijk bij Fysiotherapie Kennis.

Oefeningen bij baby in stuit- of dwarsligging na 33 weken zwangerschap

  • Als de baby in de buik in stuitligging of dwars ligt, dan is het mogelijk om met rek- en ontspanningsoefeningen de baby meer ruimte te geven om te draaien. Neem hierover contact op met Frida.

Vanaf wanneer?

Vanaf dat je 3 maanden zwanger bent, kan je bij Fysiotherapie Kennis terecht voor de individuele zwangerschapscursus. Ook na je bevalling kun je terecht voor MamaFit. MamaFit is voor mama’s die weer willen beginnen met sporten. Dit kan vanaf 6 weken na de bevalling. Meld je aan of vraag om meer informatie via het ‘Stel uw vraag?’ formulier. Of neem telefonisch contact op met Frida Kennis via 033-2587004.

De kosten

  • Voor de kosten van de individuele zwangerschapscursussen KLIK HIER.

Vergoeding door verzekeringen

Frida Kennis is YVLO-ZwangerFit Trainer en geregistreerd in het YVLO-ZwangerFit Netwerk. Er zijn aanvullende verzekeringen die de zwangerschapscursussen  (deels) vergoeden. Voor meer informatie over de vergoeding KLIK HIER.

Vergoeding van fysiotherapie bij zwangerschapsklachten

Voor meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie bij klachten KLIK HIER.

Gratis E-book Zwanger & Baby

Alles wat je gráág van tevoren wilt weten over Zwanger worden, Zwanger zijn, Bevallen, de Kraamtijd en Baby’s staat in dit E-book. Klik hier voor het e-book.

 
 

zwanger met srikken crop

Blogs

Ik schrijf regelmatig blogs over onder andere Zwanger worden, Zwangerschap, Baby’s en Kinderen. Kijk dus voor handige tips en weetjes zo nu en dan eens op mijn blogpagina, zo blijf je goed op de hoogte.

 
 

Zwanger

Zwangerschapscursus

Zwanger en fit op je eigen manier
Zoek je een zwangerschapscursus die precies aansluit bij wat jij nodig hebt? Stel dan zelf je zwangerschapscursus samen. De inhoud van de cursus wordt helemaal afgestemd op jouw wensen.

Meld je aan via het Stel uw vraag-formulier bij Frida Kennis, (Kinder-)Fysiotherapeut, ZwangerFit-docent en moeder van 2 kinderen. Kies uit de volgende cursussen: ZwangerFit, BevalFit, MamaFit en BabyFit.