Een bijzondere periode

Voor elke aanstaande moeder is de zwangerschap een bijzondere periode. Er verandert van alles: uw lijf, uw leven.. Om u voor te bereiden op de bevalling biedt Fysiotherapie Kennis Zwangerfit in Amersfoort aan. U krijgt bij zwangerfit verschillende oefeningen en informatie die u voorbereiden op de bevalling en de kraamperiode die daarop volgt. Op deze manier kunt u zich meer ontspannen omdat u weet wat u te wachten staat. Wilt u zich aanmelden voor onze cursus zwangerfit? Neem dan contact op met onze praktijk in Amersfoort.

Goed voorbereid op uw bevalling

Aandacht schenken aan uw houding, het op peil houden van uw conditie en lichaamsbeweging: het zijn enkele voorbeelden van de onderwerpen die tijdens de zwangerfit cursus aan bod komen in Amersfoort. Uw lichaamshouding en conditie zullen verbeteren. Door het trainen van de bekkenbodemspieren, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen te doen, bent u dadelijk goed voorbereid op uw bevalling.

Behandeling van klachten

U kunt bij Fysiotherapie Kennis in Amersfoort terecht voor zowel individuele zwangerfit cursussen als in groepsverband. Er worden verschillende behandelingen van zwangerschapsklachten gegeven. U kunt hierbij denken aan pijn aan uw bekken, rugpijn en voetklachten. Aanmelden voor de cursus kan vanaf 3 maanden zwangerschap. Heeft u vragen over de kosten van zwangerfit in Amersfoort? Of heeft u vragen over vergoedingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Iets voor u?

Is zwangerfit in Amersfoort iets voor u? Stel uzelf dan eens de volgende vragen:

  • Wilt u fit blijven tijdens uw zwangerschap?
  • Wilt u weten wat er allemaal op u af kan komen tijdens en na de bevalling?
  • Wilt u weten hoe u uw partner bij de bevalling kan betrekken?
  • Wilt u na de bevalling weer snel in vorm zijn?

Is het antwoord op een of meerdere van deze vragen ‘ja’? Dan is onze cursus zwangerfit iets voor u! Wij heten u dan ook van harte welkom in onze praktijk in Amersfoort.[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Stel gerust uw vragen

Heeft u vragen over onze cursussen? Dan kunt u altijd bellen met onze praktijk in Amersfoort. Wij staan graag klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Ook vragen met betrekking tot het spelen met uw baby, babymassage en slaaphoudingen kunnen wij voor u beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 033-2587004. Hopelijk snel tot ziens bij zwangerfit in Amersfoort![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Zwangerfit Amersfoort