Uw bevalling voorbereid tegemoet

Door goed voorbereid te zijn op de bevalling en alles wat ermee samenhangt kunt u uw bevalling meer ontspannen tegemoet zien. Het is immers een spannende periode in het leven van iedere aanstaande moeder. Door bij Fysiotherapie Kennis een zwangerschapscursus in Amersfoort te volgen krijgt u essentiële oefeningen en tips die u voorbereiden op de bevalling en de kraamperiode die volgt. Wilt u zich aanmelden voor de zwangerschapscursus? Dat kan! Bel ons voor het maken van een afspraak in Amersfoort.

Wat kunt u verwachten van de zwangerschapscursus?

De zwangerschapscursus van Fysiotherapie Kennis in Amersfoort schenkt aandacht aan zaken als uw houding, uw conditie en uw manier van bewegen. De focus wordt gelegd op de vraag wat er nu eigenlijk met uw lichaam gebeurt tijdens uw zwangerschap en hoe u uw lichaam kunt voorbereiden op de bevalling. Wij geven u oefeningen waarmee u uw houding en conditie verbetert. Voorbeelden zijn het trainen van de bekkenbodemspieren, ademhalingsoefeningen en oefeningen om de ontspanning te bevorderen. Daarnaast leert u tijdens de zwangerschapscursus in Amersfoort waar u op moet letten bij het persen en hoe u weeën op kunt vangen.[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Welkom in onze praktijk in Amersfoort!

U kunt bij Fysiotherapie Kennis in Amersfoort terecht voor een individuele zwangerschapscursus. Heeft u last van zwangerschapsklachten? Ook dan kunt u bij onze praktijk terecht. U kunt zich vanaf 3 maanden zwangerschap aanmelden voor onze cursussen. Heeft u vragen over de kosten en vergoedingen van onze zwangerschapscursus in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Zwangerschapscursus Amersfoort

Kiest u ook voor Fysiotherapie Kennis?

Is onze zwangerschapscursus iets voor u? Woont u in Amersfoort en kunt u een of meerdere van onderstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan maakt u met Fysiotherapie Kennis een juiste keuze!

  • Wilt u uw conditie op peil houden tijdens uw zwangerschap?
  • Weten wat u te wachten staat voor en na de bevalling?
  • Uw partner betrekken bij de zwangerschapsperiode?
  • Na de bevalling weer snel in vorm zijn?
  • Wilt u na een eerdere bevalling nog beter voorbereid zijn?

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze zwangerschapscursus? Neem dan contact op met onze praktijk. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook vragen met betrekking tot babymassage, spelen met uw baby en ontspanningscursussen kunnen wij voor u beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 033-2587004. Wij heten u graag welkom bij onze zwangerschapscursus in Amersfoort!