Goed voorbereid op uw bevalling

Zwanger zijn is een bijzondere periode in het leven van elke aanstaande moeder. Er verandert van alles. Door een goede voorbereiding op de bevalling kunt zich meer ontspannen doordat u weet wat u te wachten staat. Zwangerschapsgym in Amersfoort bij Fysiotherapie Kennis geeft u verschillende oefeningen en informatie die essentieel zijn in de voorbereiding op uw bevalling en de kraamperiode die daarop volgt. Wilt u zich aanmelden voor de zwangerschapsgym? Neem dan contact op met onze praktijk in Amersfoort.[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wat leert u?

Tijdens de zwangerschapsgym wordt aandacht geschonken aan uw houding, uw conditie en lichaamsbeweging. Wat gebeurt er eigenlijk met uw lichaam tijdens de zwangerschap? En hoe zit u de bevalling en kraamperiode tegemoet? U krijgt oefeningen waarmee u uw lichaamshouding en conditie verbetert, waaronder de training van de bekkenbodemspieren, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Daarnaast leert u persen en het opvangen van weeën.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Zwangerschapsgym Amersfoort

Zwangerschapsgym op maat

Fysiotherapie Kennis in Amersfoort biedt zwangerschapsbegeleiding op maat. Tevens worden er behandelingen van zwangerschapsklachten gegeven. Denk daarbij aan bekkenpijn, rugpijn en voetklachten. U kunt u vanaf 3 maanden zwangerschap aanmelden. Heeft u vragen over de kosten van de zwangerschapsgym in Amersfoort? Of wilt u meer weten over vergoedingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Is zwangerschapsgym in Amersfoort iets voor u?

Wilt u weten of de zwangerschapsgym van Fysiotherapie Kennis in Amersfoort iets voor u is? Beantwoord dan voor uzelf eens de volgende vragen:

    • U wilt fit blijven tijdens uw zwangerschap?
    • Wilt u weten wat u te wachten staat tijdens en na de bevalling?
    • Wilt u ook dat uw partner weet wat hij kan doen tijdens de bevalling?
    • U wilt na de bevalling snel weer in vorm zijn?
    • U wilt zich na een eerdere bevalling nog beter voorbereiden?

Kunt u een of meerdere van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan is onze zwangerschapsgym zeker iets voor u! Wij heten u dan ook van harte welkom in onze praktijk in Amersfoort.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze zwangerschapsgym? Neem dan gerust contact op met onze praktijk in Amersfoort. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. U kunt ook bij ons terecht wanneer u vragen heeft na de bevalling over spelen met uw baby, babymassage en slaaphoudingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 033-2587004 en wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij onze zwangerschapsgym in Amersfoort!